Upit za individualni sat

ZANIMA ME INDIVIDUALNI SAT S UČITELJEM SKIJANJA!

Dobrodošli u sustav za iskazivanje interesa za uslugu individualnog sata skijaške poduke sa ski učiteljem u školi skijanja “Prvi spust”.

Za popunjavanje obrasca nije potrebna nikakva registracija, a cjelokupni postupak traje niti minutu.

Prijave u ovoj kategoriji odnose se na individualne tečajeve za sve razine skijaškog znanja polaznika. Trajanje individualnog sata škole skijanja iznosi 60 minuta, a odvija se 1 na 1 s učiteljem skijanja.

Donja granica starosti polaznika za prijavu na tečajeve Škole skijanja Prvi spust, odnosi se na djecu školske dobi (ne nudimo uslugu ski-vrtića).

1. KORAK – PODNOŠENJE PRIJAVE

Iskažite interes za individualne tečajeve koji je moguće dobiti u poslijepodnevnim terminima od 13:00h do 16:00h). Popunite prijavnicu s osnovnim podacima o vama i samoprocjeni vašeg trenutnog znanja skijanja

2. KORAK – POTVRDA PRIJAVE

Nakon podnošenja prijavnice, u fazi obrade, čekate na povratni e-mail našeg ski-teama, odnosno potvrdu rezervacije ili ponuda drugoga termina (koja će biti poslana na e-adresu koju ste upisali).

3. KORAK – NA DAN TEČAJA – AKTIVACIJA REZERVACIJE

Na dan vašeg skijaškog tečaja, najkasnije 45 min prije njegovog planiranog početka, dođite se javiti u ured Škole skijanja Prvi spust kako biste aktivirali vašu rezervaciju.

Prije podnošenja prijave, pobrinite se da ste proučili našu ponudu, a u slučaju bilo kakvih nejasnoća, slobodno nas kontaktirajte. 


    1. PODACI O PRISTUPNIKU    2. SKIJAŠKO ZNANJE PRISTUPNIKA
    3. KADA I ŠTO?    Eventualne upite, informacije i objašnjenja možete navesti u sljedećem polju