Upit za individualni sat

PRVI KORAK
UPIT ZA INDIVIDUALNI SAT

Iskažite interes za individualne sate s učiteljem skijanja koji je moguće dobiti u poslijepodnevnim terminima (od 13:00h do 16:00h). Popunite prijavnicu s osnovnim podacima o samoprocjeni vašeg trenutnog znanja skijanja, a nakon podnošenja prijavnice, u fazi obrade, čekate na povratni e-mail našeg ski-teama, odnosno eventualnu potvrdu rezervacije (koja će biti poslana na e-adresu koju ste upisali).

DRUGI KORAK
NA DAN TEČAJA – AKTIVACIJA REZERVACIJE

Na dan početka vašeg skijaškog tečaja, najkasnije sat vremena od početka tečaja, aktivirati svoju rezervaciju u uredu Škole skijanja Prvi spust (gdje smo?)

Prije podnošenja prijave, pobrinite se da ste proučili našu ponudu, a u slučaju bilo kakvih nejasnoća, slobodno nas kontaktirajte

Prijave u ovoj kategoriji odnose se na individualne tečajeve za sve razine skijaškog znanja polaznika. Trajanje individualnog sata škole skijanja iznosi 60 minuta, pri čemu se svaki sat posebno naplaćuje 25€, a edukacija se odvija “jedan na jedan” s učiteljem skijanja.

Donja granica starosti polaznika za prijavu na tečajeve Škole skijanja Prvi spust, odnosi se na djecu školske dobi (ne nudimo uslugu ski-vrtića).

Iskazivanje interesa za individualnim satom škole skijanja Prvi spust u Kupresu

UPIT ZA INDIVIDUALNI SAT


  1. POLAZNIK

  Ime i prezime pristupnika:

  Godina rođenja pristupnika:

  (donja dobna granica odnosi se na djecu školskog uzrasta, odnosno 2017. godište)

  Odakle nam dolazite?:

  e-mail adresa za kontakt
  (na ovu adresu ćemo vas kontaktirati po obradi rezervacije)


  2. ISKUSTVO

  Opća razina vašeg skijaškog iskustva:

  Dodatne informacije o skijaškom iskustvu:

  Koristili ste se skijaškim žičarama?

  Od skijaških aktivnosti ste pauzirali (skijaši početnici mogu zanemariti ovu stavku) godina / sezona


  3. OBUKA

  Datum početka obuke:

  *Individualne sate je moguće dobiti u poslijepodnevnom terminu, odnosno od 13:15h, sukladno trenutnoj opterećenosti škole skijanja.


  Eventualne upite, informacije i objašnjenja možete navesti u sljedećem polju  Nemate skijašku opremu?
  Kao polaznici škole skijanja Prvi spust ostvarujete 10 posto popusta na najam opreme u Ski servisu Super ski, koji se nalazi u gradu Kupresu. Za više info kliknite ovdje.